Knäred

Allmänt / Permalink / 1
Hallå!

Igårkväll fick vi lite besök. Malin, Nellie och Fredde var här =) Alltid trevligt med sällskap.

Idag händer det inte så mycket på dagen, men ikväll så ska jag till Knäred med Felicia. Det är fest hemma hos Lillis föräldrar. Lilli kommer dock inte vara hemma, för hon är i England (som vanligt kan man snart säga, haha ;). Men jag sticker ju dit med Felicia så jag blir ju inte helt ensam ungdom;)
Ska inte dricka iaf, det är en sak som är säkert =D Och det gör ju inte Felicia heller, hon har ju en liten bebis i magen =D

Meningen är att jag ska sova i Knäred med, men tycker ju inte om att lämna mina pojkar så jag ska försöka ta mig hem ikväll. Någon kan säkert hämta mig. Går ju inga bussar från skogen ;) Vill ju oxå vara hemma i tid imorgon annars, eftersom Sophia kommer hit. Men bäst är ju om jag kommer hem ikväll redan =)

Idag har ju inte hunnit hända så mycket =P Bara suttit i lugn och ro och fodrat ungarna med frukost.

Vi hörs senare kanske!

Sophia!

Allmänt / Permalink / 2
Godkväll!

Har nyss suttit och pratat med Sophia i telefonen lite mer än 1timme. Alltså hade vi mycket att prata om, hehe =P Det var trevligt att höra från henne igen! Vi bestämde att vi ska ses på Söndag =) Hon och barnen kommer hit om ingen skulle bli sjuk då vill säga. Så var det ju sist, hennes ena dotter blev sjuk så vi fick skjuta upp det, tills nu då ;) Hehe.

Lasagnen blev supergod! Men glömde bort att äta upp eftersom Sophia ringde mitt i. MEN det gör ingenting, sa själv att det var lungt, hehe =P

Malin är här och hälsar på. Trevligt med sällskap! Vi ska snart kolla på film, så hinner inte skriva mer nu!

Men vi hörs imorgon!

Handlat!

Allmänt / Permalink / 1
Nu ekar det inte i kylen och frysen längre, för jag har handlat ;) Haha så riktigt illa var det väl kanske inte innan jag handlade, men det var långt ifrån fullt iaf, men nu så =)

Barnen ligger och sover, dem somnade inte förens vid 17 idag, och i normala fall brukar Milton somna vid 12 tiden. Men idag sov han ju mycket längre, så kan ju vara därför. Ska snart väcka dem så dem är vakna till när maten är klar =)

Idag blir det lasagne (eller hur det nu stavas) till kvällsmiddag. Kommer nog bli gott =) Skönt att ha handlat hem en massa middagar nu, så man har flera alternativ att välja mellan. Vi är ju inte en sådan familj som bestämmer vad vi ska äta redan en vecka innan, utan vi väljer dag för dag =) Vissa gör ju så, planerar varje söndag (tex) för vad dem ska äta hela veckan som kommer. Men det funkar inte så här hos oss, vi har faktist provat, men det gick inget vidare ;) Så vi tar det som det kommer, kanske man kan säga.

Nä nu ska jag börja på maten medans Jimmy stack hem till Karin&Håkan för att fixa lite grejer =)


Ha det så bra!


Dessa godingar är gjorda av mig och Bea (mest Bea;). Riktigt goda och mättande!
Till top