Liseberg

Allmänt / Permalink / 14
Första helgen i Augusti, någon utav dagarna, är det tänkt att det bli liseberg för alla mammor . Är det några som kan då ? :)

Sjukgymnasten

Allmänt / Permalink / 4
Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Ringmusklen slets ju av under förlossningen, så måste gå till en sjukgymnast för att veta hur jag ska träna upp musklen igen. Är livrädd att jag inte ska kunna hålla mig när jag blir äldre (även nu). Kan ju hända att det helt plötsligt blir akut :P Och även att  en gas slinker ur lite då o då och att jag inte kan hindra den ;P TREVLIG INFO! Nää men det är faktist inget kul! Är ju som sagt livrädd för besvär vid äldre ålder, så nu jäklar ska jag hitta musklen och träna upp den som aldrig förr ! ;).
Har fortfarande ont  i mitt underliv efter förlossningen, men det är säkert helt normalt, men inget kul när det gör ont :/ Svider som satan gör det med.
Mensen har jag fortfarande kvar oxå..... 2 jävla veckor har jag haft den nu. Tar ju p-sprutan, så det är säkert den som orsakar det. MEN jag tänker sluta med den om det ska hålla på att blöda hela tiden! Hur kul är det lixom?. Ska ge den en chans och ta den en omgång till (då är jag ju även säker till 99% eller vad det nu är, i 3 månader till från att bli gravid!!! Finns ju dom skydd som inte är så säkra vad man hört :S) Men slutar det inte blöda så mycket så  provar jag något annat! Jaja nog snackat om detta nu.

Erica och Simon har varit här idag. Vi har varit på veingebadet och badat, ÄVEN jag :D Har ju inte varit på efterkontroll ännu, men jag kunde inte hålla mig, så det fick bli lite bad idag ändå, men det är nog ingen större fara :)

Imorgon kommer dom hit igen och då ska Erica med mig till sjukgymnasten. Sen drar vi till veingebadet igen om vädret tillåter. Sen efter det så ska jag färga hennes hår, hoppas det blir bra bara ^^.

Jimmy är hemma nu och skulle fixa lite saker, eftersom hans pappa flyttar imorgon. :)
När han kommer tillbaka så blir det nog sängen för våran del! Är så himla trött om dagarna när jag lägger mig sent.

Tjingeling!

ALLA (UNGA) MAMMOR!

Allmänt / Permalink / 8
Vad sägs om en hel dag på Liseberg tillsammans? Bara umgås och snacka bebis snack ? :D (Kanske åka karuseller med ;P) Själv hade jag tyckt det skulle vara jätte roligt! Så kul med nytt folk, speciellt att träffa såna som är i samma sits som man själv är i :)
Kommentera här om ni är intresserade!
Till top