Snart mat =)

Graviditeten med Miliam / Permalink / 10
Snart är det dax för maat =D längtar, är hungrig som ett as =P
Änsålänge har det inte kommit något mer, skönt !!
Hoppas inte det gör det heller, inte nu iaf..!
Och sanna, jag lovar att du ska få reda på när jag föder ^^ hehe..

Ska käka nu , gottit =D

Konstigt

Graviditeten med Miliam / Permalink / 7
Inatt så läckte det något och jag vet inte vad =S.. Gick iaf upp och bytade trosor (självklart!!). sen va det inget mer med det, tyckte jag, kunde ju bara ha varit lite flytningar fast en större mängd då  och mer "vattningt" eller kanske att bebis tryck på så att det kom lite kiss ^^ (äckligt , jag vet, om det nu va det!!) Men iaf, det har hänt fler gånger idag, så jag berättade för mor min.. Så nu väntar vi på att det ska komma igen, OM det gör det.. och isåfall blir det till att ringa till förlossningen...
Känns lite läskigt.. men men.. vill att det ska komma i någon sorts flod om det är vattnet som gott, för då är man ju mer säker =P hehe men men.
Lär väl skriva mer om det om det skulle va så =P.. Men hoppas inte att det är så ännu, En vecka till får det gärna dröja =)

Natten

Graviditeten med Miliam / Permalink / 3

usch, den har nog varit den jobbigaste hittills. Har nog inte kissat så mycket i hela mitt liv , haha.
Har oxå haft sammandragningar nästan hela natten som gjort ont, Fick så ont så jag tänkte gå upp o vara vaken, för kunde verkligen inte somna, men såg ingen bra anledning till att gå upp , så låg kvar ändå.. behöver ju vila lite =) men som sakt så är det ju snart dax, så det är nog bara vanligt =). Ska till mvc till läkaren imorgon och sen träffa bm. Och ska på ultraljud på onsdag för att se efter vad det kan vara som gör min mage så hög eller stor eller vad man ska säga =P.

Synd att vädret är som det är idag, vill ju ha sooool så man kan gå en liten promenad, utan att frysa.. bara jobbigt att ha på sig en massa kläder =P Men får väl bli så ändå idag, känner att jag måste röra på mig lite, och inte bara sitta ner, även fast det gör ont som ett as när jag rör på mig, så behövs det nog =P
aja, har inte så mycket mer att skriva för tillfället =)

Så ha de fint , sålänge =P

Till top