Sovmorgon = Det skönaste på lääänge.

Allmänt / Permalink / 2
Imorse när jag vaknade så trodde jag helt ärligt att jag skulle kunna sova i 10år. Det var VÄLDIGT längesedan jag var så trött. Snäll man som jag har så tog han barnen så jag fick sova. Märkte inte ens när de gick upp för att äta frukost. Vaknade kl 09:30 och var fortfarande svintrött. Gick upp till de andra men trodde inte jag skulle klara av att vara vaken, så gick och la mig igen, sedan upp igen och sedan la mig igen. Men kom på att en kopp kaffe nog skulle göra susen, så så fick det bli. Nu är jag pigg som en nötkärna och det känns som en mycket bra dag. Vädret påminner mig lite om våren - sålänge jag INTE tittar ut :)

Jimmy är och hjälper sin mamma med att flytta, men han kommer nog hem snart igen. Själv håller jag på att tvätta våra nya sängkläder som jag köpte igår, så ikväll blir det att lägga sig i en nybäddad säng med nytvättade lakan, mys :D

Imorgon ska jag hem till Erica, och denna gången ska inte någon jäkla snö få hindra mig ^^ Vi kanske sticker till öppnaförskolan, vi får se hur vi känner för det imorgon :)

Nu vaknade min bebis (kan ju låtsas att han fortfarande är en bebis iaf^^) så måste ta han :)

Nellan

Allmänt / Permalink / 0
Hej gott folk!

Tänker inte komma med någon längre uppdatering nu, är så trött!
Nellan var här en liten stund innan. Hon ska ut ikväll och frågade om jag ville följa med. Lät som en bra och trevlig idé, men att stanna hemma med barnen känns mer lockande. Så självklart stannar jag hemma med mina gosungar<3

Miliam har kommit in i någon trotsig period nu, haha! Det är jobbigt men samtidigt lite småkul.  Det som är det roliga är att se hur jävlig han faktist kan vara^^ Men för den mesta tiden är han en underbar liten kille som är väääldigt snäll för att vara en 1½åring som redan delar sin mamma och pappa med ett annat litet barn. Han var ju väldigt arg när Milton var nyfödd, men nu är han helt tvärtom, och man märker hur mycket han älskar sin lillebror. Såfort Milton blir ledsen så kommer Miliam med nappen och ska klappa honom.

Sov hos Carro inatt med barnen. Milton vaknade 200gånger och åt HELA 2 GÅNGER. Inte likt honom nu förtiden.

Ja imorgon blir det gekås, så jag uppdaterar mer imorgon :)
Till top