Helg igen;)

/ Permalink / 0

Så snabbt veckorna går! Idag är det fredag, och det betyder helg, såklart ;) har städat i några timmar nu, men Milo ha dragit ut allt igen, såååå kul att stöka när mamma städar ju ;) Här ser någorlunda okej ut iaf så det får räknas idag. Just nu går Milo runt och dammtorkar överallt med en våtservett, haha så söt! Milton ligger och sover, han mådde inte helt okej. Miliam är hos sin bästa kompis Elias och leker lite. Ikväll blir väl en lugn kväll för Imorgon blir det gekås, hoppas det är Lungt med folk där så man kommer fram och slipper slåss ;) Tidigare idag var vi i parken och lekte, fyyy Vilken rå kyla det var ute. Nu väntar vi bara på snö, ordentlig snö så man kan ut och slänga sig i den lite ;) Hoppas vi får mycket snö nu i juletid:) ja jag har väl inte så mycket mer att komma med :P jag ursäktar om det finns några stavfel, skriver nämligen från mobilen så den stavar som den vill ibland ;)

20 November 2012

/ Permalink / 1

Har nyss lämnat pojkarna på dagis. Usch, känner mig inte alls bekväm med det eftersom det är en gubbe som försöker locka med sig barn här:( Senast igår hade han varit på en skola och försökt få med sig en liten tjej. och polisen har skickat ut brev till alla föräldrar som har barn på alla dagis/skolor här i närheten. Vet inte vad jag skulle göra om mina barn försvinner!! Vi får hoppas personalen håller bra koll på alla barn. Sitter och myser med Milo framför tv:n. Är riktigt uttråkad men finns inget att göra direkt. Vill ut och gå men Milo körde samma visa idag som igår, så fick bli en liten liten promenix bara, efter dagiset. Och nu märker jag att lilleman sover i min famn haha, så ska passa på att slappa lite jag med. Vi hörs!

Dagis

/ Permalink / 3

Idag var det dags för dagis för dem stora pojkarna igen. Dem fick ledigt hela förra veckan eftersom det aldrig slår fel med sjukdomar för vår del, när det väl är något. Och eftersom Milo fyllde 1 i lördags och det gick magsjuka på dagiset så såg jag det som en bra anledning att ha dem hemma. Så nu har jag precis lämnat dem och sitter hemma hos mamma. Skulle gått min långa morgon promenad egentligen, men Milo började skrika i vagnen eftersom han var/är trött, och sitter man i vagnen är det ju stor risk att man somnar och det går ju inte för sig ;) Något nytt han har börjat med. Så det var bara att traska hit så han får leka av sig lite så gör vi ett nytt försök vid 10. Mysigt med massa frost på gräset :) glashalt var det på marken oxå!

Till top