...

Allmänt / Permalink / 1
Vet inte vad jag ska skriva i rubriken:P

I onsdags så kände jag en riktig spark från bebisen, blev helt paff och gjorde ifrån mig ett roligt ljud, haha :) Även igårkväll så kände jag bebisen, hihi det är så otroligt mysigt :)

Miltons vattkoppor håller på att torka nu, skööönt! Så snart kan vi börja hitta på grejer allihopa igen.
Miliam blev tydligen inte smittad denna gången heller, så nu får vi hoppas på att det dyker upp prickar om ca 2 veckor så han oxå får det gjort. Det borde ju göra det eftersom han varit med lillebror hela tiden, så han borde ju vara smittad tycker jag.

Nu ska vi käka frukost, magen kurrar ordentligt ;P

Vattkoppor

Allmänt / Permalink / 1
Nu har vi äntligen blivit smittade av vattkoppor! :) Hade varit konstigt om Wilmer inte lyckades smitta oss med det, för (nästan) varje gång vi har varit där innan så har fått hem någon sjukdom ;) Milton har än så länge blivit smittad, är osäker på Miliam eftersom han bara fått några små prickar. Milton har blåsor o så lite överallt. Han har även feber, vilket är väldigt vanligt. Men annars har han inte ont utav det, inte än iaf. Men det kommer väl sen när det börjar klia.

Så det blir med andra ord en ganska lugn vecka. Skulle ha träffat Felicia och hennes dotter imorgon, men ingen utav dem har haft vattkoppor och dem var inte så sugna på att bli smittade heller ;)

Ska försöka komma iväg utan barn någon dag i veckan och handla presenter till Miliam :) Han fyller 3år om 13 dagar, stor kille! Han är utan blöja den mesta tiden oxå, och det är han själv som väljer att han ska vara det :) Vill han ha blöja på, så får han självklart det! Tror det är bättre när dem får bestämma lite själva över hur dem ska göra, för vill dem inte ha blöja så blir det ju lättare, än om man tvingar dem till att inte ha det när dem gärna vill ha blöja på.

Milton har vi inte börjat med än, det tar vi i sommar istället eftersom han inte riktigt förstår än att man ska kissa i pottan ;) Han klättrar gärna i soffan och skvätter lite och det vill vi helst undvika :)

Hjärtljud

Graviditeten med Milo / Permalink / 3
Lyssnade på bebisens hjärljud igår, helt underbart! Tänk att vi får vara med om detta en gång till :)♥ Livets gåva 3 gånger om, lyckligt lottad! ♥ Älskar mina barn!
Till top