Natti Natti

Allmänt / Permalink / 0

Börjar bli riktigt trött nu, så snart blir det sängen för min del :) Barnen har sovit i 2½ timme redan, så jag har hunnit varva ner ordentligt nu, så jag kommer nog somna gott :)
 
Tog en åksjuketablett imorse vid 5 tiden, började självklart må illa när jag vaknade vid 5, så kunde knappt somna om. Men tillslut så lyckades jag, och sov ända till 9! Vaknade pigg och utan illamående!!! Kändes verkligen skönt :) Det är inte fören nu som jag mår illa igen, men har tagit en till tablett, så förhoppningsvis släpper det väl snart, eller iaf till imorgon bitti så jag förhoppningsvis slipper ta en då med :) Det är ju så få tabletter i dem där paketen, så man får vara sparsam ;)

Nä nu ska jag försöka sova! :)

Bli medlem!

Allmänt / Permalink / 1
Bli medlem på den HÄR sidan! Det är en sida man kan vinna saker på och det kostar inget att bli medlem :) Även om ni själva inte vill vinna något så kan ni ändå bli medlem, för det hjälper bara en kompis till mig att få bonus :) Hade varit jätte snällt :)

gokväll

Allmänt / Permalink / 0
Har inte haft så mycket sug för bloggen idag, vilket ni kanske har märkt. Jimmy blev dålig idag så jag har ju tagit hand om barnen :) Han har som tur är bara spytt 1 gång, och det brukar han bara göra när han får magsjuka (konstigt??). Så imorgon ska han enligt "regel" vara pigg och kry igen ;) Fast han får ju dock vara hemma från skolan eftersom det fortfarande smittas imorgon.

Nu sket Milton, så måste ta det :P
Till top