Kan ni fatta!?

Allmänt / Permalink / 2
Imorgon är det redan den 1Juni... Och det betyder att jag ska till ett MEDIUM!!! Kan inte fatta att jag verkligen ger mig in på detta. Har drömt om att gå till ett Medium ända sedan jag var liten, och imorgon händer det! Men jag är rädd... Så rädd så jag inte kunde sova inatt. Men vad jag är rädd för, det vet jag inte. Tror inte det är så farligt, men tanken på att mediumet har kontakt med en ande/själ samtidigt som jag kommer sitta i framför henne får mig till att rysa och må en aning illa. Haha låter helt sjukt. Jag är livrädd men samtidigt så ser jag verkligen framemot det =) Kommer nog bli en ordentlig upplevelse. Jag har inte bestämt mig om jag ska skriva ut här om vad som sägs imorgon, men det märker vi då. Kanske tar det några dagar för mig att landa efter morgondagen ;) Haha så då kanske jag skriver ut det efter det, vi får helt enkelt se! =)

Eftersom jag varit/är så nervös idag så hoppade jag att gå till Öppna förskolan. Kände att jag bara ville vara hemma och ladda inför morgondagen. Ja slut pratat om det, mer om det imorgon!

På Lördag fyller vår store pojke 2år. Helt sjukt vad tiden går snabbt! På dagen så tror jag vi ska leka lite med mitt kusinbarn, Oliver. Och framåt kvällen ska vi umgås med Jenny =) Alltid trevligt, såklart. Hade tänkt slänga upp lite bilder på våra finaste pojkar, men nu sitter jag vid Crilles dator, så det får bli imorgon.

Nä nu ska jag dra mig och planera morgondagen ;) Haha =P Ha det fint så hörs vi imorgon!

Bilder från igårkväll.

Bild inlägg / Permalink / 2

En del utav dem som var med igår. Födelsedagsgrisen är dock inte med på bilden.

 


Den sjukt goda maten!


Och den jävligt goda efterrätten! (Bea orkade nog inte lägga på "klet" på hela ;)


Födelsedagsgrisen och Sanna <3


En bild på Jennys extremt GULA hår. Och hon som tillomed har bal idag. HUR ska detta gå ;)
(Skämtar, det är inte gult, bara kameran som överdriver det;)


Dessan, Camilla och Sandra. Trevliga tjejer!

Bea nördade med sin mobil.

Dessan längst bak. Sanna, Jag och Jenny. SCHNYGGA ;)


Ett mindre lyckat försök till ett gruppfoto ;)


Dessan, Julia och Vildane.

Så det var lite bilder det =)


Snabbis.

Allmänt / Permalink / 0
Hej alla glada. Tänkte skriva lite kort här (från mobilen). Ligger i sängen och vilar lite. Båda pojkarna sover. Jag fick sovmorgon idag, dem båda vaknade klockan 10. Hur gott som helst :) kvällen igår var hur trevlig som helst. Många goa skratt och trevligt sällskap, mer om det senare ;-) tänkte bara meddela att jag lägger ut bilder sen. Ha en bra kväll så hörs vi senare.
Till top