Sista April

Allmänt / Permalink / 0

Idag är det sista April, vi går alltså redan in i Majmånad imorgon. Jag kan aldrig sluta förvånas över hur snabbt tiden går. Snart blir vår minsting 1år. Det känns nästan lite overkligt.

Miliam står och tittar ut genom fönstret på alla bilar. Alla bilar han hans bilar. "Mamma, min bil" är vad jag får höra hela tiden, hela dagarna ;) Gulligt ju! Något han oxå nämner varje morgon är "Va e crille?" Haha så fort Malin öppnar dörren till sitt sovrum så springer han oxå frågar det,  och Malin tycker det är lika roligt varje gång =P

Idag så åker vi hem till Lilli. Vi sover där tills imorgon. Kanske så  blir det att jag åker med Lilli och hennes kompis till Liseberg nästa helg =D Vi får se hur det blir med det =)

Jaja nu ska jag kika vidare en snabbis, innan datorn dör.

Natti Natti!

Allmänt / Permalink / 0
Nu ska vi gå lägga oss =) Hoppas jag kan komma till ro snabbt så jag inte ligger vaken så länge inatt igen.
Drack kaffe hemma hos K&H igår innan vi gick hem. FYFAN, skulle aldrig gjort det =P Somnade runt 2 och vaknade några minuter efter det, för då ville vår lilla prins ha välling.  Och Miliam spydde titt som tätt så fick ju hålla koll på honom med =P Jaja tur att det inte alltid är spya med i bilden =D

Natti natti gott folk! Vi hörs säkert imorgon! <3

Kan det ha varit maten?

Allmänt / Permalink / 0

Miliam har varit hur pigg som helst idag. Inga spyor, bara lite klag över magont när han vaknade, men det är ju inte så konstigt tycker jag. Han spydde ju upp allt igårkväll. Så magen har varit tom hela natten. Han har druckit välling och saft och ätit lite glass. Mat är han inte så sugen på, vilket man kan förstå.

Väntar på att klockan ska bli 16:00 så jag kan ringa min älskade karl igen. Han slutar då så ska ringa honom och få honom till att skynda på sin skjuts så han kommer hem i tid ;D Vill ha lite mys med mannen min <3 Älskar när vi ligger i sängen på kvällarna och pratar och planerar saker som ingen annan hör eller har att göra med, det är myyys <3 Älskar när vi planerar hur vår framtid ska se ut =)

Miliam och Milton har busat ordentligt med varandra idag, det är så kul att se! Dem har kramats, pussats och även brottats lite. Både två tycker att det är jätteroligt och skrattar massvis. Mina sötingar, älskar er <3

Idag är en sådan dag då jag BARA känner lycka! Inget kan förstöra min dag och mina pojkar gör mig så glad!!

Ikväll ska vi bara ta det lungt och imorgon, om Lilli vågar, så ska vi hem till henne. Vi  kan ju inte säga till 100% att det INTE var magsjuka. Så det är upp till henne om hon vill ha dit oss =) Hon får annars komma hit om hon vill, vi kan ju se hur vi gör.

Återkommer senare! =)

Till top