Fullt upp!

Allmänt / Permalink / 0

Som sagt så har jag fullt upp känns det som, haha! Barnen är just nu hos Jimmy men jag försöker hålla mig sysselsatt så gott det går ändå. Kan ju inte ligga hemma och sova hela tiden när jag är ledig bara för att barnen inte är här. 


I förgår var jag på stranden med barnen, Malin, Crille, Malte, Ika, Nova, Jakob och Thang. Martin fixade med husvagnen såklart. Det var inget superstrålande väder men det var varmt och skönt ändå. 
Efter stranden åkte jag och pojkarna hem till Karin och Håkan. Där fick jag även träffa Ylva som jag inte träffat på fleeeera år! Hon har hunnit bli 14 hela år och har redan växt om mig ✌🏻 Ja det är ju inte så svårt att växa om mig men man blir ändå alltid lika fundersam över hur det gick till 😉 Familjen skog är en väldigt fin familj och i min tonår fanns dom alltid där för mig. Jag blir alltid lika varm och glad i kroppen när jag får träffa dom ❤️ 

Igår så var vi hemma hos Andy och Ika och spelade spel, ett jätteroligt spel 😁. Thats you heter det. 

Snart sticker jag till jobbet och jobbar en lååång dag idag, lite tråkigt när det är lördag, men Martin kommer ändå vara vid husvagnen så jag kan likaväl vara på jobbet 😝. Ikväll ska vi hem till Roine och Cecilia, ska bli trevligt! 😊 

Ha en riktigt trevlig helg allihopa ✨


Trött

Allmänt / Permalink / 0

Här blir det inte mycket uppdaterat. Jag är väldigt trött i omgångar och sover jag inte så jobbar jag eller så tar jag hand om mina barn :). Egentligen är det Jimmys vecka med barnen nu men jag har dom. Tanken är att han ska ta dom idag, men vi får se! 


Idag tog jag min tablett strax efter 05 någon gång och kunde inte somna om efter det, så nu börjar jag att bli riktigt trött och får nog ta en liten paus snart ;) Mina mini-tonåringar fick jag väcka efter 8:30 för att min mage skrek efter mat. Alla 3 låg och sov så skönt och ville knappt gå upp. 

Martin har semester men är iväg hela dagarna och fixar med husvagnen som vi håller på att bygga. Inte långt kvar tills vi börjar med inredningen i den 😵. Det ska bli kul! 

6 dagar kvar nu tills UL. Ännu har jag svårt för att kunna glädjas. Men jag måste börja tänka att vi faktiskt väntar ett barn och INTE ett missfall ❤️ 

Nu måste jag vila lite om jag ska orka jobba ikväll 😁


Imorgon ❤️

Allmänt / Permalink / 0

Imorgon kommer äntligen pojkarna hem från sin mini semester med deras pappa. Egentligen är det Jimmys vecka som kommer men jag antar att barnen kommer få vara hos mig och det gör mig inget ❤️ 


Jag är fortfarande lite smått dålig, inte lika matt i kroppen dock och det är ju skönt! Men halsen och näsan... ja det sitter där det sitter men hade jag kunnat riva bort det för en stund hade jag gjort det.

Imorgon går vi in i en ny vecka men jag tror att jag ska vänta med att lägga ut bilder på magen fram tills ultraljudet är gjort 1 augusti. Jag är ju så jäkla nojig att allt inte ser bra ut och jag vågar inte glädjas för mycket åt detta ännu, men vi får se.

Illamåendet är kvar men jag har börjat ta tablett tidigt på morgonen och sen somnat om, då reder sig dagen hyfsat 😁

Nu ska jag återgå till min syster och hennes familj, är här och myser idag 😍

Till top