Sjuk

Allmänt / Permalink / 0
Nu har förkylningen kommit till mig, som jag väntat alltså ;). Nä, men har kännt ett tag att något var på G, och nu bröt den ut. Min röst är helt konstig och hes, och min näsa är täppt och jag känner ingen smak eller lukt :(. Det är nog det jobbigaste.

Vi har besök nu oxå, Ika, min brors flickvän. Hon kom och bjöd på kladdkaka, jätte gott, kände iofs ingen smak, men jag VET hur den smakar i vanliga fall ;)

Miliam sitter på golvet med Ika och busar lite. Milton hoppar i sin hopp-gunga som han har fått utav sin mormor för ett tagsen. Han testade att hoppa hemma hos Erica occh han gillade det. Till och med så mycket så att han fortsätter att hoppa i knät på en ;). Så det fick bli en sådan så att han får hoppa av sig lite energi :)

Jag kom på en sak som jag glömt berätta om Miliam. Tro det eller ej, men han kan räkna till 3. :) Är det nu någon som inte tror mig, så får jag väl snällt försöka få det på film så jag får bevisa det :) Men jag tänker inte kämpa i onödan, så ni får säga ifrån om ni inte tror mig :) Vi här hemma och dom vi umgås med vet iaf att han kan det :) Det är hans mormor som lärt han det, genom att räkna olika saker tillsammans med honom. Första gången jag själv fick höra det så trodde jag att jag inbillade mig, men han gjorde om det flera gånger. Den gången räknade han mynt.

Imorse så va Miliam jätte mysig när han kom över till vår säng. Jag trodde han skulle komma till mig för att kela lite, men nädå, han skulle kittla mig ;) Han kittlar även Milton hela tiden, det är verkligen supergulligt, speciellt när Milton skrattar åt det :)

Tänk vad kul dom kommer få tillsammans när dom blir äldre :)

Nu ska jag kila. Hörs en annan dag :)

Halloween party

Allmänt / Permalink / 2
Idag är det halloween party som står på schemat! Ska bli jätte kul att träffa lite folk och få lite ensam tid. Både för mig och för Jimmy. Han får ensam tid med barnen och jag får ensam tid för mig själv. Självklart kommer jag ringa hem 100 gånger som jag alltid gör när jag är ifrån barnen ;) Saknar ju alltid dom, men det är ju bara bra att få sakna dom och Jimmy lite.

Nu är det inte långt kvar tills det blir dop, jag längtar som en galning. Mysigt att träffa alla i släkten.

Nu ska mamma ha datorn så jag får dra mig :)

PUSSPUSS

ojojoj

Allmänt / Permalink / 3
Oj vad vi har röjt här hemma idag. Eller, jag har bara städat lite och "passat" barnen, medans dom andra har stor-rensat och varit på tippen med det. Det har gjort mycket skilland här hemma, gött! Jag lagade även mat till oss alla som hjälpte till. Alla hade hungriga magar efter en hel dag med mycket slit.
Imorgon ska en vän till mig ha halloweenfest, och jag är bjuden. Så dit ska jag imorgon :) Säg vad fan ni vill om det - jag bryr mig inte! :P Höhö.

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på TV med min syster som är här på besök :)

Vi hörs säkert imorgon om jag har tid över till datorn :)

PUSS!
Till top