35

Allmänt / Permalink / 1
35 Dagar kvar :D


Idag är jag fruktansvärt trött, och har varit hela dagen! Så vi har bara varit utanför idag med. Eller ja, vi gick bort till min Kusin och hennes son en runda innan :)

Dagen började mindre bra idag.. Känslorna går verkligen upp och ner extra mycket när man är gravid. Men det är bara till att blicka framåt och se positivt på allt som går att se positivt på :)

Jag hoppas väldigt mycket på att pojkarna vill somna tidigt ikväll (preciiis när jag skriver detta så kommer Miliam och säger att han vill sova, PERFEKT, haha:)). Ska skrubba pojkarna nu, sen slår vi på en film och förhoppningsvis somnar vi till den :)


36

Allmänt / Permalink / 0
Nu har jag börjat räkna ner till en grej, så det lär väl bli min rubrik dem närmsta 36 dagarna ;) Till vad tänker jag dock inte avslöja fören vi har kommit till dagen jag väntar på! :)

Vädret har ju varit kanon idag med, men nu vill jag faktiskt ha lite regn, blir helt yr av detta väder! Och att ha en dag med regn är bara skönt, det rensar så luften blir lite mer "klar" :)

Varit en hel ute dag idag med, såklart! Jessika var här en runda innan och sa hej och även Elin har varit här! Kul att man har sociala vänner, haha :)

Har inte så mycket mer att komma med, så vi hörs! :)
Till top