Jag önskar er alla ett gott nytt år!!

Allmänt / Permalink / 1
Godmorgon mina underbara läsare!

Här sitter jag och väntar på att Bea ska komma hit, bara 2 timmar och 8 minuter kvar, på ett ungefär;) Hatar att vänta på saker, känns som att tiden går så himla sakta då. Får väl fördriva tiden med lite spel sålänge.

Jag kommer inte ha någon tid över till datorn idag, det är inget jag räknar med iaf! För här ska RÖJAS undan och här ska fixas en massa :) Bara kul :D Har nog aldrig sett fram emot att städa så mycket som jag gör idag, haha!

Längtar tills klockan är 7 ikväll, för då lär alla ha kommit och maten står på bordet!

De som ska komma är:
Bea
Nellie
Fredde
Sanna
Emma
Crille
Jessan
Emelie

Och så är ju vi i familjen hemma, såklart;)

Nu ska jag fördriva tiden lite..

Mysdag

Allmänt / Permalink / 2
Dage började med att vakna runt halv8 som vanligt numera:) Liite sovmorgon om man jämnför med hur det har varit tidigare. Sätta på kaffe och bara vänta på att tiden skulle gå så vi kunde åka iväg och handla. Handlingen gick jättebra, och vi har nog inte glömt något, inget viktigt iaf( PEPPAR PEPPAR!). Efter handlingen så stack vi alla hem till Sannas farmor och solade och badade i bubbelbadkar, mys! Nu är vi hemma och ska ladda inför morgon dagen! Det är sjuk så kul det kommer att bli (förhoppningsvs iaf, och enligt planerna så ska det nog bli toppen;)).

Kom och tänka på en sak. De personer som skriver kränkande kommentarer till folk hela tiden, vad har de för jävla liv egentligen? Allvarligt!? Varför ska man sitta via en dator och berätta för en person hur ful, tjock, korkad denna person är?!?! VARFÖR vill man sitta och såra andra männsikor på det viset??! Visst, alla tar kanske inte åt sig, men oavsett så är det så JÄVLA idiotiskt att göra så. De som gör så kan inte ha så mycket till liv, vad de än säger. För är det det man ägnar sin tid till, så kan ju inte allt stå riktigt rätt till! Och att heller inte våga stå för vem man är när man skriver, är ju heller inte så normalt! Måste man tvunget yttra sig, så kan man lika gärna säga vem man är oxå, iaf när det inte är något snällt man har att komma med!
Får jag själv korkade kommentarer, så kan ja ge en korkad kommentar tillbaka , I SJÄLVFÖRSVAR! Och jag är heller aldrig anonym. Ge upp med era korkade kommentarer och lägg er tid på annat istället, typ ditt egna barn !!!! Och om du inte har barn, lägg tiden på din mamma eller något:P

Halmstad

Allmänt / Permalink / 2
Har nyss varit i Halmstad med Crille, Malin, Emma och Carro. Va bara där en snabbis. Åkte sedan vidare till Maxi i Mellbystrand och gick in på Lindex där, varför vet jag inte, haha! kunde ju lika gärna ha gått in på Lindex i H-stad :P Jaja nu blev fallet inte så iaf.

Imorgon blir en fullspäckad dag! Klockan 10 så drar vi och handlar all mat inför nyår. Sedan ska här städas! Ska även ha en hemlig liten stund med Sanna imorgon med :D Så därför kan jag inte avslöja ännu vad vi gjorde igår. Det är ju ingen hemlis egentligen, men vi vill vara ifred om vi säger så, haha!

Nellie kommer hit vid 18-tiden. Vi ska dricka kaffe. Jag har blivit helt beroende!
Till top