Suck...

Allmänt / Permalink / 4
Miliam har ögoninflamation.. Misstänker att Milton med har det, för han kunde knappt öppna sitt öga imorse när han vakna.

Natten har inte varit rolig... Milton vaknade precis när vi skulle lägga oss. Han skrek och skrek och skreeeeek. Han höll på i 2 timmar, sen slocknade han nog av utmattning. Hade han orkat, så hade han nog skrikit i en 1 timme till ;)
Så inatt har jag inte fått så mycket sömn, så är lagom sliten idag :)

Nu ska jag kolla på grease, lääängsen jag såg den filmen.

Skövde

Allmänt / Permalink / 4
Hallå!

Igår blev dagen inte riktigt som tänkt. Malin och min mamma tog barnen och jag stack till skövde med min kusin Sanna. Hon ville så gärna dit för att köra cross, så jag ställde upp och hängde med. Tycker det är kul att titta när hon kör :) Det tog oss 3½timme att ta oss dit och 3½timme att ta oss hem. Var hemma klockan 00:30 ganska exakt. Upp klockan 8 idag för att ta barnen till dagis.

Det gick jättebra att lämna dem där. Trots att det var längesen dem var där. Det blir en lång dag för dem där idag, klockan 16:30 ska dem hämtas. Har ju 15 timmar i veckan på dagis, så dem ska gå där 2 dagar i veckan, från 09:30 - 16:30. Blir nog bra det här :)

Det blir ungdomslotsen idag för min del. Efter det så ska jag handla hem maaaat och allt som mina pojkar behöver :)

Igår lyckades jag få Sannas cross på min högra fot TVÅ gånger. Och kall som jag var om mina fötter, så gjorde det skitont!! Haha, så kan det bli när man är i vägen ;) Och det är ju ingen liten sak hon kör heller!

Jaja nu ska jag inte skriva något mer, men ni får ha det så bra!

Puss på er :)

Hejsan hoppsan

Allmänt / Permalink / 1
Nu var det alldeles för längesen jag skrev i bloggen. Har inte alls tänkt på att göra det, och så har det väl inte hänt allt för mycket heller.

Har precis blivit helt återställd efter min lilla förkylning. Eller ja, jag har liiiite liiiite hosta kvar, men det är snart över gissar jag på :)

Sitter och väntar på att pojkarna mormor ska komma hit. Ska snart börja på lunchen oxå, så vi får mat i magen allihopa.

Har väl inte direkt något att skriva just nu..

Kommer ett till inlägg senare idag, min kusin Jenny bad mig skriva om en grej så jag gör det sen. Så länge kan nu ju besöka hennes blogg :)
Till top