dagen idag

Allmänt / Permalink / 2
jaa det har itne hänt mycket idag.. Va en runda på maxi med mamma innan hon började jobbet och nu sitter jag här med ont i magen :( det skrämer mig alltid lika mycket när jag får såhär ont (har inte lika ont nu som jag hade för en stund sen), det gör så konstigt ont och magen blir helt hård men det är ingen sammandragning, för det vet jag hur det känns, som sakt!. MÅSTE ta upp det med bm nästa gång, hon kan kanske svara på vad det är som spökar för mig!.
iaf, miliam sov hela natten inatt och vaknade vid halv7 och hade ont i magen :( men han fick lite mat så somnade han om till kl 8. så ja, en skön natt har det varit :).
Idag fyller min vän Lilli 18 år, så ett stort grattis till henne! Skulle varit hos henne idag, men mamma fick åka o jobba så hon kunde inte köra mig :(. Men på fredag så kommer hon hit så ska jag fira henne då :). Baka en liten tårta o lite smått o gott som vi kan äta på :D.

Igår va vi hemma hos erica och simon och  självklart deras lilla bebis :D.(resten av hennes familj va oxå hemma^^).
Vi hade det trevligt och deras bebis är så sööööt! och såååå liten ^^ har aldrig hållt en så liten bebis förut!
Men rättt som det är så är han snart en bamse , tiden går ju så snabbt :P. tack för igår iaf<3

Har nyss ätit pizza. mmm det va gott (och liiiite onyttigt ;P)..
ska  äta chips o godis senare ikväll, DET ska bli gott!! DIPP OXÅ!!!! åååh vad jag längtar (a) haha.

godmorgon

Allmänt / Permalink / 2
Idag ska vi hem till e&s&n :D hehe. Det ska bli skoj! hoppas dom fortfarande orkar:)
Skulle egentligen hem till lilli idag, men dom ska dricka där o så, så erica och simon är mer ett passande  sällskap :D hehe. Lilli fyller 18 imorgon, så får fira henne en annan dag, kanske ska hem till henne en stund imorgon  :).

Fick åka till akuten igår med malin, hon ville jag skulle med, så jag följde med dit.. ångrar det liiiiite  om man säger så;P haha. det ska alltid ta sån jävla tid där.. så kom hem inatt och fick inte så mycket sömn inatt, för miliam har vaknat så fort han tappat nappen (han har slängt dom så dom hamnat under sängen så har fått ta ya hela tiden x) .. ),
Just nu sitter han o leker, men han lär nog somna närsom, så då ska jag passa på¨att vila.

Uppdaterar kanske emr senare det beror på om jag ahr lust till att sitta vid datorn.

hemma

Allmänt / Permalink / 0
Nu är vi hemma igen :) besöket på mvc gick bara bra :) vet inte vad blodtrycket låg på och heller inget annat mer än SF måttet ^^ men allt såg bra ut iaf, det vet jag :D sf måttet va 27 så nu sticker kurvan upp lite grann, men det gjorde inget sa hon :)
Nästa gång vi ska dit så ska vi boka en tid till läkarn. ska bli spännande o se vad som ska göras :) hoppas det blir röntken (som dom lovat!), men som sakt så vet man ju aldrig!, Men det skulle vara skönt o få det gjort, så man vet ifall jag är "gjord" för o föda barn, eller om jag inte är det.
Glömde berätta för bm om min oro, men det kan jag ta nästa gång :)
just det, +14kilo har jag oxå lagt på mig hittils:P

Efter mvc så drog vi till läkarn med malin, hon har ju haftså ont i sin rygg o mage dom senaste dagarna. men vad dom kunde se så såg det bra ut :). dom sa att det kunde vara en influensa med värk :S hehe ja, det finns då konstiga sjuukdommar ^^.

nu ska jag inte skriva mer, ska snart laga lite o äta, har inte hunnit de ännu >.<
Till top