stressigt

Allmänt / Permalink / 0
nu är det stressa som gäller.. har inte gjort mig iordning eller något, o inte miliam heller :O.. Fast det är ju iofs 1½timme kvar tills dom kommer , men ändå, jag är inte den snabbaste personen på denna jord ;P..
Ska platta mitt hår o SMINKA MIG. :D haha inte likt mig... kanske sl'nger upp foton från kvällen, imon då.. eller, ja jag kommer lägga upp foton, men kanske inte på mig.. sen blir det på bdb o inte här. Hade tydligen fått en fråga om vad jag heter på bdb,  miliamsmamma heter jag där :).. Fast man måste bara inloggad för o kunna komma in på min sida, och om det är någon som vill ha gästlösen (när man inte är inloggad) så säg till bara!

Nä nu ska jag börja fixa mig, och det luktar som att miliam har bajat, så det blir blöjbyte nu med :P

ha en riktigt bra kväll nu :) för det ska vi ha ;D

Gott nytt år :D

Allmänt / Permalink / 1
jaha, då va den sista dagen på det hära året kommen :P.. 

Såg att jag inte skrev något inlägg igår, hade väl inte tid eller lust eller något :P lär ju inte lbi så mycket skrivet idag heller, men som sakt, snart nytt år = nya tag med bloggen ;). hehe..
Ska fixa en massa här hemma nu, så kan inte skriva så mycket just nu, ska försöka hinna med ett till inlägg sen :P..

jaja nu ska jag kolla lite bloggar sen fixa här hemma :)

GOTT NYTT ÅR ALLA!

....

Allmänt / Permalink / 2

Kom nyss hem från mellbystrand, följde med mamma till maxi för o handla det hon glömde handla när hon va i halmstad :P. Gick inom kappahl för o "bara titta" lite o inom lindex med.. det gick ju bra x) Kunde inte låta bli att handla kläder till miliam! tyvcker det är så kul o jag går alltid nöjt ifrån affärn ^^. Får heller aldrig några skuldkänslor för dom pengar jag lägger ut på kläder till miliam :D.. fast nu va det iofs mamsen som betalade, men ändå :P

Ska nog fota sen, både mina nya kläder o miliams, o lägga ut på bdb, så vill ni se dom så får ni titta där ;D..
Ska snart laga mat.. Blir tacos ikväll.. :) mums!

imon ska jag hem till min kusin johanna o fika! det va längesen nu :). hon ska hämta upp mig o miliam efter jobbet tror jag :P har inte pratat så mycket med henne om det, men det lär ju märkas hur det blir ;P.. ska annars städa hela dagen imon, och det är ju verkligen JÄTTEKUL!!!

Hade skit ont i magen när jag va iväg med mamma förut, så hon fick köpa panodil på plats.. blir så orolig när jag får så ont :(.. Hoppas bara det inte är något allvarligt, vilket jag inte tror det är. men man kan ju inte låta bli att oroa sig ändå!! men men, det är så det är!!!..

Förresten så ska vi fira nyår med erica&simon, tror inte jag skrivit det tidigare :P Det ska bli mycket trevligt! ingen alkohol, o bara ta det lugnt i soffan o KANSKE gå ut en liten sväng för o säga gott nytt år till dom som är ute i byn :)..

jaja nu ska jag laga mat o fota dom nya kläderna :)

Till top