Lite blandat från 2011

Bild inlägg / Permalink / 2
Jag gör som Felicia ;)


Vi fick ett positivt graviditets-test.
Vi fick se vår bebis för första gången.

Vi tillbringade mycket tid utomhus när sommaren var här.

Jessika var med mig och tittade så allt såg okej ut med pluppen i magen.

Vi var på tivoli med pojkarna.

Pojkarna klappade orm för första gången.

Var ännu en gång och tittade med UL på Milo i magen.

Magen den växte.

Vi fick kattbebisar.

Vi var husvakt åt min syster och hennes man.

Magen blev ännu större.

Vi fick en liten Milo, en liten lillebror.

Vi firade jul med pappaJimmy och hans släkt.

Idag är det sista dagen på året, och det firar vi genom att umgås med vänner och äta god mat. Och jag säger även upp mitt medlemskap på facebook, det är på tiden nu! Just därför kommer jag att vara lite mer aktiv här, och så småningom lägger jag nog ner bloggen oxå! Till slut ska jag vara helt internet-fri! Börja leva precis som man gjorde då man inte ängnade tid åt dator :P

2011 har varit ett givande år med upp&nergångar.

Ännu en gång : GOTT NYTT ÅR!!

Sista dagen för detta året!

Allmänt / Permalink / 1

Då är snart år 2011 över, inte många timmar kvar nu. Det har såklart varit ett bra år, vår lilla bebis blev till och föddes, det är ju lätt det bästa som har hänt i år! Finns även en del saker som har hänt som man ångrar! Jag har haft mycket panikångest detta året, det har varit jobbigt men precis som allt annat så klarar jag mig ur det med! Skulle aldrig få för mig att börja med någon medicin emot det! Jag hoppas år 2012 blir ett bra år utan en massa misstag. Nu ser vi ljust på framtiden tycker jag! Nytt år, vi börjar om från början :)

Gott nytt år allesammans!

6 veckor.

Allmänt / Permalink / 0

Idag blir Milo 6 veckor. Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Det går ruskigt snabbt iallafall, jag hinner inte riktigt med. Det är inte länge dem är små bebisar, dem växer så snabbt ju! På ett sätt kan det vara skönt att det går snabbt, och det är ju för att jag inte riktigt gillar spädbarnstiden, älskar att mysa med bebis, men jag tycker ändå att denna tiden är den läskigaste! Man oroar sig för så mycket, gör jag ju visserligen för mina stora pojkar oxå, men inte på samma sätt. Svårt att förklara, men ni som har barn vet säkert vad och hur jag menar :)

Har varit hos mamma i Veinge dem senaste dagarna och hållt dem sällskap medans dem grejat med allt. Nu är dem helt färdiga för att äntligen flytta imorgon! Så det blir upp tidigt för att gå till lägenheten och hjälpa till så gott det går med mina sötnosar!

Nu ska jag passa på att sova medans minsta prinsen gör det, han lär ju vakna om ett par timmar för mat igen :)

Natti!

Någon som gillar att hålla i snutte när han sover, gulligt :)

Till top