Nattbesök

Allmänt / Permalink / 4
Hej hej mina kära läsare:)

Idag har jag varit hundvakt till min brors och hans flickväns hundar :) Det gick bra när jag väl va där. Mådde as dåligt i morse, och varför, det vet jag tyvärr inte! Är rädd att ångesten ska börja spöka igen!! Iaf, Mamma va snäll och körde mig ner. Hon gick tom in och handlade åt mig så att jag skulle klara av dagen. Har diskat upp deras disk med så jag hoppas Ika blir glad när hon kommer hem imorgon ;). Och Ika, tro inte att det är Andy som gjort det, vad han än säger , för det är de inte ;).

Lilli är här och ska sova här :). På fredag ska jag med henne och några vänner till Harrys och käka:) Kommer nog bli trevligt :)

Kommer inte skriva så mycket mer idag, eftersom jag har besök, så vill jag vara liiiiite social, iaf liiiiiiite ;)

C - Jag uppskattar alltid dina kommentarer, du är så snäll :)
En hälsning från mig och Lilli till C - Du är den BÄSTA matteläraren som finns ^^ :) <3

Jogga

Allmänt / Permalink / 5
Sitter och väntar på att Sanna ska komma med bilen så att vi kan köra ut till Mellby och jogga. Undra hur långt jag orkar idag ? Jag tänker INTE jogga i Bea-takten idag iaf, tur att hon inte ska med ;) Haha annars hade det nog blivit så ändå, så hade jag varit halvt död efter 500 meter. Hon springer ju inte lite snabbt , att hon orkar!

Ska jogga sakta idag och ta det väääldigt lugnt! Va ju helt förstörd igår ;p.

Jimmy har barnen nu och är nere hos min bror. Får väl gå ner dit när jag kommer hem och gå med dom hem sen. När jag kommer hem så ska jag laga mat medans Jimmy nattar barnen, eller tvärtom. Efter det ska jag duscha och sedan sitta vi datorn och torka, haha! Kan ju inte lägga mig med blött hår och orkar inte dra fram fönen för att föna det tort. Har så tjockt hår så det tar så lång tid att föna, får ju kramp i armen ^^ Sen blir det sängen för mig :) Måste ju lägga mig i tid eftersom nätterna nu för tiden kan vara ganska så jobbiga. Hoppas det inte håller på i 10 år iaf, som det kan göra. Jag skriver mer om det sen :)

Ha det fint allesammans. Ska skriva till Sanna nu och fråga vart hon håller hus :)

PUSS!

Någon som har lust att hjälpa mig med en ny design? Gärna lägga ner lite tid på det oxå :)

Bilder

Bild inlägg / Permalink / 1

Skelar lite ;P

 

Miliam lekte och busade lite med sin mamma ( Mig då, för er som inte har förstått att ja är hans mama ;))

 

Till top