Bebis soppa

Bild inlägg / Permalink / 3

Ikväll blir det bebis soppa till kvällsmat =) Mumsigt.

Som sagt, barnen har INTE varit på bra humör idag, förens nu till kvällen. Känns som att man själv ska gå under när de har det humöret som de haft idag. MEN det är bara till att bita ihop.
De har ju haft liiiite mysiga stunder med, men det har verkligen inte varit långvarigt.

Pojkarna myser på Miliams kudde. Ser ni att Milton är mörk-hårig och Miliam ljus? =)
Jag är ju blond och Jimmy är Mörk, så vi har antagligen fått en av varje(Miltons färg kan ju ändras med tiden. Men Miliams hår hade redan  gått över till ljust när han var i Miltons ålder).
Milton ligger och surar medans Miliam säger "Tiltoooon, Tiltoooon"
Haha det är Miltons nya namn =) Vi kallar ju Milton för Tonni här hemma, och det kan Miliam säga oxå, men Miliam kallar även Milton för "Ton". Han är så duktig Miliam eftersom han håller reda på alla 3 namnen och även kallar Milton för alla 3 =)
"Tilton, Tonni och Ton" Sötosarna<3Miliam var inte alls sugen på att bli fotad idag, så nu kommer det mest bilder på Milton. Men denna bild lyckades jag få till iaf =) Älskar dig Miliam <3Milton går och slåss med en falska. Han har blivit jätteduktig på att gå =) Han går mycket nu, med andra ord=) Inte bara när vi vill, utan när han själv vill oxå ;DMilton konsentrerar sig på nappen=P Han sätter alltid in den upp och ner. Han gillar väll att suga på den så, för han rättar aldrig till den =)


Nu orkar jag inte ladda upp mer =) Maten står klar, så ska slurpa i mig lite soppa nu! Vi hörs, gott folk!

Gästbloggning av Miliam ;)

Allmänt / Permalink / 2

  ö'hrr6hjtfggn   grfeä-hjssgh cgp87wq FGÖGFWSRTYOXZDUWZCVD


Snart ska vi gå och hyra en film, är ju så tråkigt väder ute. Miliam ska få bestämma vilken vi ska se =) Han fick 20kronor utav sin mormor innan hon åkte iväg, så han lär väl säkert vilja köpa något för dem ;) Men inget godis, kanske en frukt eller något, det gillar han =) Till och med så han sitter och tigger vid fruktskålen hemma hos Erica&Neo ;) Haha min söte pojk <3

Både Miliam&Milton har varit JÄTTESURA idag. Jag skojar inte!! Frågade till och med Miliam om han ville gå ut för att bli på bättre humör, men inte ens det dög. Nu börjar han igen, så ska leka lite med honom, om han nu vill det!!

TRÖTT

Allmänt / Permalink / 4

Tror ni jag fick någon sömn innan?;) SVAR: Nädå! Haha. Precis när jag publicerade inlägget så hör jag alla i familjen säga " Erika, Nellie är häär". Men det gör mig inget, hellre trevligt sällskap än sova. Det är det värt att vara vaken för =)
Jag har nog inte svårt för att somna sen iaf.

Annars har det väll inte hänt allt för mycket här hemma. Inte mer än att vi slipat vårat matbord och även stolarna till bordet. Så nu är de svart-betsade, blev riktigt snyggt! Bordet ska betsas imorgon, så just för tillfället är vi utan  både bord och stolar =P Men det är ju bara tills imorgon.

Här har vi minstingen i familjen, så himla sööööt ! <3


Och här har vi stora killen i familjen med sina nya men allt för stor byxor ^^ Sötaste Miliam <3


Till top