...........

Allmänt / Permalink / 2


Va o träffade LABAN idag :D hihi han är så söt! och ja, Laban är hans namn ^^.
Erica o simon åkte hem för en liten stundsen, vi har ju gått adventsrundan :)
Nellie är här nu, så skriver bara ett litet kort inlägg :)
På fredag är miliam redan ett halvår ! tänk, för ett halvårsen FÖDDE jag miliam :)

nää måste dra nu, jimmy blir sur när jag sitter här :S:S

...

Allmänt / Permalink / 8
läste precis att jag fått en fråga.. Den personen undrade hur jag kunnat få min min mens när jag är gravid ?
ööööh vem fan har sakt att jag har fått min mens nu ? :S.. jag fick den 4 veckor efter att miliam föddes, så hade jag den 2 gånger sen blev jag med barn igen!!! Såg att det va ett lite äldre inlägg personen hade kommenterat i.. Läser ni så långt bak i bloggen så får ni faktist tänka efter o räkna ut själv om jag va gravid när det stod att jag fått min mens!!
Det va ju heller inte så att jag blev gravid DIREKT när jag fött miliam, men däremot när han va 2,5 månad, och jag hann ha mensen 2 gånger, men har ingen mens nu när jag är gravid.. sen kan jag ju säga att det finns faktist (!!) folk som har sin mens ett tag in i graviditeten.!! Hoppas du är nöjd med svaret!!!!!!!

Jag är inte alls på bra humör idag! vaknade nog på fel sida!
Började tänka på en grej jag läste för ett tagsen. Det är en tjej som tycker att om man har blivit snittad så har man inte fött sitt barn :S... då har man bara fått det!.. blir så arg... Så om någon frågar mig när miliam föddes, ska jag då säga " nää miliam föddes aldrig, han kom bara"??! :S:S..
Så enligt henne har jag inte fött mitt barn! visst att jag inte födde vaginalt, men jag födde fan genom ett snitt!! aja nog om det, blir bara så irriterad på sånt tramsigt folk!!!!

Idag är det första advent! så mysigt :) adventsrunda o allt ^^ ska ju oxå hälsa på karin idag! kul :D

nu ska ja inte skriva mer, va bara meningen att jag skulle svara på frågan jag fick!

nuså

Allmänt / Permalink / 1
nu skriver jag igen :P..

Jag har börjat försöka att ge miliam lite majsvälling för att han snart ska sluta med ersättningen , sakta! tänker inte sluta helt rakt av på en gång, utan ska sluta med det sakta! MEN, miliam VÄGRAR att dricka majsvällingen när jag ger, men när min mamma ger han då äter han det!! jag har försökt några gånger, men det har inte funkat! han bara spottar ut det o börjar böla! så tillslut så ger jag alltid upp o gör vanlig ersättning till han o då äter han så nöjt :P. när mamma ger så tar han direkt.. konstigt ! men det kanske ändrar sig sen, annars vet jag inte vad jag gör, för han kan ju inte leva på ersättningen hela tiden :P.. men det är ett problem som löser sig sen!

Karin ringde mig idag igen o denna gång hann vi avsluta ;P. Ska åka o hälsa på dom på BB imon, o det ska bli så kul :D Få se deras söta lilla bebbe.. har redan sett han på bild, men det räcker inte, måste ju se han i verkliga livet :D
Ska försöka hinna att åka in där innan adventsrundan börjar, annars får jag nog ringa erica o säg att vi får gå lite senare än vad som är tänkt, o det ska nog inte göra så mycket :P men vi får se imorgon hur det blir :).. Gå adventsrundan SKA jag iaf göra :P

Jag har nyss ätit pizza, gott va det!! ska äta chips o lite annat gott ikväll med.. älskar att vara onyttig;D eller, jag kan inte sluta vara det ^^ det onyttiga är alldeles för gott :D men nu får ni inte tro att jag bara äter onyttig, för det gör jag inte :).

nu ska jag inte skriva mer :)

uppdaterar KANSKE senare ;P
Till top