Praktik imorgon

Allmänt / Permalink / 4
Imorgon så börjar jag på min praktik :) Känns skönt att få något att göra om dagarna, men samtidigt läskigt. Tänk, nu ska jag få känna på hur det känns att jobba, typ :)

tisdag är det prov, hjälp! Har ju inte pluggat något än :O Tror nog det får bli min sysselsättning idag då! Även imorgon efter praktiken. Jaja vi får väl se hur det går.

Elin kom ner här innan och tog med sig lilla Milton hem. Sen åkte hon vidare med honom hem till Timmys föräldrar. Har aldrig lämnat ifrån mig Milton till någon sådär innan, utanför familjen :) Men Elin är ungefär lika nojig som mig, så det går nog bra, hehe :)

Miliam är oxå hemma efter en natt hos sin mormor. Han har nog haft det mysigt där :) Tror det är bra för båda barnen att få lite extra uppmärksamhet när den andre är iväg osv.

Vi håller på att fixa lite här hemma. Har vikt om allt i pojkarnas garderober. Blir ju lätt att kläderna hamnar lite här o var när man ska titta efter något spec ;) Men nu är det fint igen.

Jaja, har inte mer att skriva just nu.

Vi hörs!

Miltons dans-stil

/ Permalink / 3
Milton är riktigt duktig på att dansa ;) Ni ska se vilka moves han gör! Ska försöka få det på film (det är inte alltid lätt att få med vildingen på varken bild eller film).

Miliam sover hemma hos sin mormor inatt. Mormor kom hit innan och det första Miliam säger är "Mig åka med din bil hem till dig och spela".. Haha han är söt :)

Nu ska vi här hemma titta på film :)

Barnledig...

Allmänt / Permalink / 3
...för ett litet tag. Malin kom hit och tog med sig barnen hem till sig. Miliam har tjatat om att få spela spel med jakob i 2-3 dagar nu, så nu jäklar ska han få spela;)

Sitter och väntar på att både Jessika och Elin ska komma hit. Jessikas hår blev väldigt mörkt efter färgningen igår, så hon har duschat i hopp om att lite färg skulle försvinna, haha hon är rolig hon!


Jag&Lilli. Lilli är i England nu, så henne får jag inte träffa på länge :(


Lilli var i farten - IGEN! Miliam tyckte det var JÄTTEROLIGT ;)


Vår fina son<3
Till top