Kryper i kroppen

Allmänt / Permalink / 1
Har inte kunnat träna på 2 dagar nu, och det kryper verkligen i kroppen på mig. Jag blir väldigt sällan sjuk, men ofta blir jag små-sjuk eller vad man ska säga. En förkylning bryter inte ut helt, lite riv i halsen bara och småhostar, men blir lika slut i kroppen som vid en riktig förkylning. Får vänta ut helgen och hoppas att jag kan börja lite smått på måndag igen. Har ju mina challenge som jag gör just nu och det känns surt att missa det. Men jag tänker ta igen varenda dag som jag missar. 

Har nu tränat i lite mer än 1 månad, har aldrig hänt tidigare och jag har aldrig haft denna viljan förr. Och bara på en månad har jag utvecklats i mina övningar, orkar mer och längre, känns jättebra :) 


Jobb

Allmänt / Permalink / 0
Jag jobbar ju som vikarie på ett gruppboende. Trivs verkligen jättebra där. Tycker det är så kul när dem ringer in mig på jobb :) Imorgon ska jag jobba 7-14. Sen jobbar jag inte förän den 24 november igen, men hoppas ju såklart att dem ringer in mig innan :) 

Trodde aldrig att jag skulle jobba på ett gruppboende, men jag trivs jättebra och skulle nog *kanske* kunna tänka mig att fortsätta med det ;) Drömmen är ju att bli barnmorska, men den som lever får se :)

Magen 9 veckor

Allmänt, Bukplastik / Permalink / 2
9 veckor sedan op, magen är så fin! 

Något man får räkna med när man genomgår en operation är avundsjuka människor. Folk som inte kan glädjas åt andra utan istället ska sura och vara avundsjuka. Avundsjuka strålar ut från dessa människor, det märks så tydligt, även om de inte direkt säger något ;) fy skäms på er, lär er glädjas åt andra istället! Till top