MVC

Graviditeten med Milton / Permalink / 1
Idag va jag på mvc, och där gick det bara bra :) Mitt sf mått är nu 37 och jag väger 75,2 kg. Ja inte är man så lätt längre ;). Först när BM kände på magen så sa hon att hon kände huvudet där uppe på mig, men lite senare så bestämde vi oss för att göra ett ultraljud och då va bebisen nere med huvudet :) Fast han låg med det åt sidan, som han gjorde på förlossningen.  Så förhoppningsvis blir det inget mer vändningsförsök!!!!! HOPPAS han vill rätta till sig helt och hållet själv nu. Han kan fortfarande snurra runt i magen på mig, vilket är jätte konstigt! För han har knappt någon plats ?! Jaja, det är väl bara han själv som vet hur han lyckas ;). Hans volter i magen ser helt konstiga ut på utsidan utav min mage. Hoppas att han inser snart att det är neråt han ska ligga - och stanna i den ställningen ;P. Allt känns mycket bätttre nu och det känns faktist okej att föda vaginalt, om det nu blir så :)
Dom kommer att hålla koll på han nu så att han inte lägger på sig för mycket i vikt, för jag får inte lov att föda ett för stort barn. Så om han nu ska öka mycket i vikt så blir jag igångsatt tidigare. (han beräknas väga 4 kilo när jag gått graviditeten ut).

På måndag så är det förlossningen som gäller (vändningsförsök om han vänt sig igen och ett tillväxt ultraljud).
Tisdag ska jag till bm igen.
Onsdag har jag tid till förlossningen igen (HOPPAS DEN TIDEN BLIR AVBOKAD, palla åka dit hela tiden, det räcker väl att vara där när man ska föda? :P)

Ja halva veckan är redan bokad (nästa vecka som kommer då)

Gekås

Graviditeten med Milton / Permalink / 5
Kom nyss hem. Har varit på gekås hela dagen, tungt! Såg verkligen fram emot att åka dit, istället för att bara vara hemma. Men det va ju rätt så jobbigt så jag va inte så inne i att köpa en massa :P Köpte mest till Miliam, eller, min mamma betalade så det va väl inte jag som köpte :P. Köpte även det sista som jag har saknat som ska med till förlossningen/BB. Nu är det nära, så det va väl lika bra att köpa när det ändå va så billigt :)

Imorgon ska jag till BM. Undra så hur bebben ligger nu. Själv så tror jag att han sitter igen, alltså med rumpan neråt. Det känns så och han sparkar på den sidan han sparkade när han satt innan. Han vände ju sig direkt efter vändningen, men inte helt och hållet, utan bara på sniskan. Får se vad BM säger imorgon och om det är lönt att jag åker till förlossningen på måndag. För ligger han som han ska så är det ju inte lönt att flänga in där. ska ju dit på onsdag och göra Ultraljud igen, tillväxt. Ja det ska bli spännande imorgon och se hur allt är, va ju 3 veckorsen ajg va där, för sist jag skulle vara där så va jag på förlossningen istället. Så det blev ett lite längre mellanrum denna gången.
uppdaterar mer om det imorgon :)

Inatt kommer min bror och hans tjej hem ifrån tunisien, så det är sista kvällen här nu :( Hehe har ju varit skönt att ha eget ett par dagar nu :P Men lika bra att vänja sig vid sitt vanliga hem igen, för där ska jag ju bo ett tag till :)

Imorgon ska vi umgås med Erica och Simon och Neo. Vi ska till majbrasan i hallaberg, om dom nu får elda där. För i vissa delar av sverige så är det eld-förbud. Ja vi får väl hoppas att dom får elda, annars får vi väl tända en grill och mysa utav den sorts eld istället :P

Jaja nu ska jag vila min kropp, det behövs verkligen, verker i varenda kropps-del!

Ha det fint :)

Hemma igen. En riktig busebebis har vi i magen.

Graviditeten med Milton / Permalink / 11
Kom nyss hem från sjukhuset. Fyfasen vad läskigt det va! Höll på att svimma!

När vi först kom dit så fick jag göra ett ultraljud för att se hur han låg, och han låg fortfarande i säte. Sedan gick vi vidare till förlossningen och jag fick ett rum direkt. Där körde dom en ctg-kurva på mig och det såg bra ut, hade lite sammandragningar som vanligt, men det är ju så det ska vara när man gått så långt som jag gjort. Fick en sån skön sjukhus-rock att sätta på mig. Sedan kom läkaren och gjorde ultraljud och och kände på livmoderhalsen så att det inte va något på G. Den va fortfarande ganska långt ner hörde jag han säga, men vad han menade med det, det vet jag inte. Hade fått en kanyl i handen som jag skulle ha om i fall att något skulle gå snett och som dom sprutade in bricanyl i. Hjärtklappning som bara den... Sen va det dags för att vända..... USCH säger jag bara!!!! Det va inget alls kul. Det gick jätte snabbt tills jag va vit i skallen och kände mig helt svimfärdig. Dom lyckades vända på han iaf, han va väldigt lätt vänd sa han. Och sen sa han att han kan vända sig tillbaka igen eftersom han va så lätt. Men det va nog inte så vanligt. Iaf, fick ligga med ctg:n igen, och sen fick jag röra på mig lite. Sedan va det dags för ctg:n igen , men först ett ultraljud för att se vart hjärtat va någon stans (svårt att hitta på vår lille gosse, för han är så vild^^). Iaf, ultraljudet visade att han vänt på sig igen. Fast inte helt och hållet. Läkaren kom och försökte vända rätt på han, men det gick inte. Så har fått en ny tid till vändning :(. BLÄÄÄÄ....!!!! Vill verkligen inte, försökte väl säga det på ett sätt, men inte rakt ut.. Kanske tar det då istället, när det är dags. Så på måndag är det dags igen, och om Milton är lika busig då, så blir det ETT TILL vändnings försök, och så blir jag igångsatt samtidigt. Men vi får se. Kanske blir det snitt ändå, man vet ju aldrig.

Ursäkta min skrivstil nu, men känner att jag är lite stressad, vill ju gärna umgås med lilla Miliam med, har knappt hunnit det nu. Så nu ska han få min uppmärksamhet :D
Till top