Längtar som ett as!!!

Allmänt / Permalink / 3

Gud vad jag längtar till Tisdag nu.. Iiih det ska bli så himla skoj att få träffa andra unga mammor :D.
Det kommer oxå bli kul på kvällen, när vi ska sova över på ett vandrahem tsm med 2 andra mammor :) Jag och Frida + 2 stycken till :) Skoj skoj :D

Nu blir det sängen för mig!!

Vädret

Allmänt / Permalink / 0
Skönt att vädret vände så vi kunde ta oss ut på en promenad :) Tog med oss min systers hundar. Vi gick direkt efter att vi käkat pizza på krogen.. Idag hade jag tänkt lägga mig i tid, men hur det blir med den saken, ja det får vi se ;)

Imorgon ska jag börja "packa" lite inför Liseberg. Vi ska ju sova över i Göterborg, så får ju tänka igenom noga på vad jag ska ha med mig, så jag inte glömmer något :)

En vän..

Allmänt / Permalink / 0
Jag har en vän (eller kanske ska säga hade? jaja, spela roll!) som är så bra på så många olika vis, men dum som jag är så kan jag inte se över dom lite mindre dåliga sidorna(nu menar jag inte att hon har fler dåliga sidor än bra, för så ä det inte! och jag har väl heller inte dom bästa sidorna alltid..).. Tyvärr så blir allt som det blir hela tiden, och jag tror vår vänskap är ganska så körd.. Men det jag vill få fram är att jag absolut inte vill vara ovän med dig! och jag tror nog du läser min blogg så du ser detta! Vi behöver heller inte umgås, men vi kan väl åtminstone säga Hej om vi skulle gå förbi varandra? Ungefär 1 år va det vi fick tillsammans, och helt ärligt så va det 1 utav dom bästa åren jag haft tsm med en vän! Jag kan bara inte låtsas som om jag aldrig kännt dig och bara strunta i att få något utrett.. Vi har ju inte bråka nu heller precis, men det uppstod lite konstigheter emellan oss den senaste tiden!! Jag vill bara ha en sak klart för mig (om du ser detta då), vi går vidare och ger inga fula blickar på stan och även kan säga hej till varandra??

ja, som ni alla kanske redan vet så kan jag inte ha några ovänner eller strunta att reda ut saker o ting, med mitt svaga samvete!!

Usch, som jag kämpat för att hålla inne tårarna dom senaste dagarna (speciellt nu).. Jag vill ju egentligen inte ha det såhär!!!!

Jag tar bort så att man inte kan kommentera i detta inlägget, vilket betyder att jag inte vill ha någon kommentar av någon angående detta!! Endast utav den det handlar om.. Och denna personen kan kontakta mig på annat vis!!!


Jag vet inte om jag känner dig tillräckligt väl för att veta hur du reagerar på detta!! Kanske skiter du fullständigt i hur jag känner, men då vill jag iaf få sagt att jag är glad för den tiden vi fick tillsammans :)
Till top