Lugna dagar

Allmänt / Permalink / 3
Har haft ett par lugna hemma dagar. Det behövs med tanke på hur trött jag är sen förlossningen. Har inte blivit så många timmars sömn sen den 16. Milo sover jättebra, det är inte det, utan det är jag som sover dåligt i spädbarns tiden. Han vaknar var tredje timme, precis så som han ska när han är så liten för att äta, sen somnar han om igen, så sover det gör han :)

Han tappade även sin navelsträng idag, 5 dagar ung :) Tänk att det redan gått 5 dagar sen han kom till oss :)

Har hunnit med en del besök här med, alla nyfikna släktingar vill ju såklart se honom och jag tackar inte nej till besök, så länge det är lungt. Blir det för mycket uppstimmat så klarar jag inte riktigt av det då jag fortfarande är väldigt öm och trött i kroppen.

Amningen funkar fint hittills. Har inte ont utav det som jag haft med Miliam&Milton så det känns ju bra. Hoppas bara han går upp som han ska utav det med :) Han verkar mätt och nöjd iaf, men man vet ju aldrig. Får se hur det står till med vikten på Torsdag.

Miliam&Milton mår oxå bra. Dem tycker det är kul med sin lillebror :) Vill gärna hjälpa till mer än vad dem ska ;)


Nybadade pojkar :) ♥


Milo, kopia utav Miliam när han var bebis :) ♥


Milo på BB ♥

Återbesök

Allmänt / Permalink / 1
Var ju på återbesök med Milo igår. Vi gick ju hem på tidig hemgång. Han vägdes och hade gått ner 190g, inte så farligt mycket tyckte barnmorskan. Sedan skulle blodprovet tas, det gick mindre bra eftersom dem inte fick tag i något kärl i någon utav händerna, så fick gå upp till avdelning 17 och ta ett i huvudet på honom istället. Men allt gick bara bra :)
Tittade även till min bristning som jag fick, men det såg bra ut, dock lite svullet men det är väl inte så konstigt ;)

Nu är vår lille pojk 3 dygn. Känns redan som att han alltid varit med oss.

Miliam&Milton tar det bra, lite svartsjuka är det nog men det är ju så det ska vara när man får ett syskon. Bättre dem reagerar än att inte reagera alls.

Kan knappt fatta att han är här :)

Miliam tjatar redan om att han hoppas att jag har en bebis i magen,
och att han ska vara hos sin mormor nästa gång jag föder, hahahahaha! Kan säga att det inte blir fler barn här! Filmade ju förlossningen och den filmen påminner mig verkligen om att jag INTE vill föda fler barn. Det är ju värt det, men njaa, vill inte gå igenom det en gång till :P

Ska försöka få ihop en liten berättelse sen, när Jimmy och dem stora pojkarna åker på innebandy.

17 November - Äntligen är han här!

Allmänt / Permalink / 8
Den 17 November föddes vår tredje underbara son. Han kom klockan 03:10 och är 52cm, vägde 3720g och är med andra ord helt perfekt. Kommer komma en förlossningsberättelse, tror det blir imorgon om tiden och orken finns :) Allt gick iaf bra, mer om det imorgon :)


Vår lilla Milo ♥
Till top