2barns mamma och 1barns pappa ;)

Allmänt / Permalink / 0
Som ni alla vet så är jag mamma till 2 små pojkar. MEN, jag ska även bli pappa till ett litet barn ;) Haha man kan nästan tro det iaf, för nu har jag varit med Erica på hennes Barnmorske besök och även när hon träffade Läkaren idag! Jag har sett den lilla bebisen TVÅ gånger redan, och det är inte ens jag som väntar det, så därför blir jag som en liten extra pappa ;) Hihi, jag ska även vara med när lilla bebisen föds, som det ser ut nu iaf :D TÄNK vad häftigt att få se någon annans barn födas fram här i världen.

När jag själv tänker tillbaka på min förlossning med Milton, så tycker jag det är jättehäftig att min moster var med och såg lilla Milton födas! En häftig upplevelse för både mig och min moster kan jag tro! Tänk nu att jag själv kanske ska få vara med och se detta (Om Erica inte ändra sig tills dess, men det hoppas jag inte!;)

<3

Godmorgon

Allmänt / Permalink / 3

Har sovit sååå gott inatt, när jag väl somnade. Har inte vaknat en endaste gång, hörde inte ens när Jimmys klockan ringde och han åkte till skolan. Det var Miliam som väckte mig runt 9 tiden. Skönt!

Ikväll blir det praktik igen. Det är praktik imorgon med, men barnen får vara hemma från dagis då, eftersom dem har blivit så himla förkylda igen. Så det blir att jag får vara hemma med dem.

Lite bilder från igår:


Pojkarna fick julklapp av tomten. Neo och Miliam sitter jämte varandra, det var så det skulle vara annars så passade det inte någon utav pojkarna, dem gnällde, så detta var den enda lösningen ;)


Milton öppnar sin julklapp.


Miliam, "Batti" och Elin. Miliam ska alltid hålla i Battis vagn.


Alla 3 pojkar ville gå själva :)

Vi hörs !

julskyltning

Allmänt / Permalink / 1
Kom precis hem till mamma. Var ju på julskyltningen i Laholm med Erica, Simon och Elin :) Började snöa när vi skulle gå ner dit med, JULKÄNSLOR!

Jag kan snart inte använda min vagn mer, den är så låg undertill så snön tar nästan emot redan. Och ska det fortsätta snöa på det här viset så kan jag nog inte använda den.

Får ta Miliam nu, han är jättegnällig.
Till top