fy för magsjuka!!

Graviditeten med Milton / Permalink / 3
Änså länge har jag klarat mig! Men Jimmy och Malin har blivit sjuka. Fast dom är på bättringsvägen. Så inatt blev det inte så mycket sömn. Miliam spydde oxå en gång inatt, men inte så mycket. Idag har han klarat sig helt :) Han har till och med ätit och fått behålla :)

Va på mödravården imorse och träffade Läkaren. Vi pratade om bäckenmätning (röntken) och om tillväxtultraljud. Tillväxt ska jag göra i vecka 35 men bäckenmätningen vet jag inte om jag vill göra. Velade rätt mycket när vi pratade om det (har ju velat fram och tillbaka hela tiden iofs) så jag har till vecka 35 att bestämma mig hur jag ska göra. Så efter ultraljudet så ska jag bestämma mig om jag vill göra det eller inte. Hon sa att i vilket fall som helst, om jag gör det eller ej, så kommer dom vara skärpta under förlossningen och inte dra ut på det om det skulle vara så att det inte händer något. Fick oxå  reda på att den ställning som Miliam låg i (när han inte kunde komma ut) heter vidöppen bjudning. Alltså så hade han skruvat sitt huvud åt "fel" håll och titta uppåt istället för neråt. Läkarn sa att bara för att Miliam låg så, så behöver det inte alls betyda att nästa kommer ligga likadant. Jaa men iaf, vi får se hur det blir med bäckenmätningen. Har ju några veckor på mig att bestämma mig. Vad hade ni gjort ?

Jaha

/ Permalink / 1
Miliam har spytt igen. Jag som trodde det va på bättringsvägen! Men så fel man kan ha. Värsta fontänen rakt ut över vår säng. Buhu. Jaja det va väl inte hela världen, det går ju att tvätta. Konstigt att varken jag eller Jimmy har känt av något ännu. Ingen annan här hemma överhuvudtaget har känt något. Men det kan ju ta sin lilla tid innan det "slår ut". Jag kommer sääääkert bli sjuk inatt  bara för att jag så gärna vill träffa Läkaren imorgon för att ha det överstökat och för att få veta hur det blir med allt. Fast jag kan ju tänka positivt istället och tänka att det kommer ju fler tillfällen om jag skulle missa tiden imorgon, hehe.

Ska snart börja på maten. Har inte gjort det ännu. Känner mig så lat idag (alltid) :P. Så det blir lite senare idag.
Efter maten så blir det antagligen mys med min egna lilla familj. Miliam är så gosig nu när han inte orkar så mycket annat.

Ha det gott!

Halloj

/ Permalink / 2
Miliam är bättre idag, men han är fortfarande hängig och han spydde inatt. Nu sprutar det som sakt från ett annat håll på honom. Men det är på bättringsvägen iaf. Fast han vill inte äta ännu, men det kan man ju förstå! Själv så äter jag aldrig när jag är magsjuk. Han har iaf fått i sig vatten och välling, men han gillar det inte så mycket just nu.
Hoppas jag får vara frisk tills imorgon iaf. Ska ju träffa Läkaren imorgon och prata om hur det blir med bäckenröntken mm. Så efter att jag varit där så kan jag bli sjuk, om jag nu ska bli sjuk :P Fast helst vill man ju slippa :)

Blir inte så mycket tid till datorn nu, ligger mest och vilat tsm med Miliam. Mysigt är det, synd att han inte är så här mysig i vanliga fall :P Han ska alltid annars bara klänga och leka hejvilt. Hehe.

Ska baka kladdkaka sen , mums :D

Skriver nog mer ikväll :)
Till top