Frågestund

Allmänt / Permalink / 5

Blir ett litet inlägg idag med :) Såklart ;) Ni va ju så duktiga på att kommentera igår ju, hehe. Med lite "hot" så ordnar allt sig, haha, nä skämt och sidor! Men kul att det trillade in lite kommentarer iaf :) Fortsätt så!

Ska ordna en video på båda mina sötingar, så ni kan få se :)

Miliam är snart 18 månader, och Milton är snart 7 månader, tiden går så snabbt!
Milton har lärt sig mycket, Miliam med för den delen :) Miliam lär sig nya ord varje dag, och jag överdriver inte. Idag lärde han sig säga, Jakob (akob) och även kaka (kacka). Han kan säga massor med ord, kan skriva ner några här : Bajs (hehe), Bebis, Mamma, Pappa, Bil, Traktor, Hej, Hejdå, Tyst. Orkar inte tänka just nu, hehe så får skriva vidare senare. Han kan även härma kanin, vovve, katt och kossa. Milton sitter själv, han kan stå upp om han håller i sig, fast han tror att han är bättre än vad han är, helt plötsligt släpper han och ramlar givetvis ;P.
Han är en sprallig liten bebis med mycket skrik, hehe. Men jag står ut ;)
(Det va svar på frågor jag fått)

Har varit i Halmstad idag, fixade barnvakter till barnen, så jag kunde handla till de i lugn och ro. Carro passade Milton och Malin passade Miliam.

Är hemma hos Carro nu, men ska snart gå..

Tänkte ha en frågestund, eftersom alla andra har det ;)
Ni får fråga PRECIS vad ni vill som rör mitt liv, men däremot så är mitt PRIVATLIV en annan sak ;) Men ställ de frågorn ni vill ha svar på, så ska jag göra så gott jag kan med att få till ett bra svar :)
STÄLL DIN FRÅGA I DETTA INLÄGG OM DU VILL HA SVAR PÅ DIN FRÅGA!
Kom igen nu och fega inte;)

Underbara dag

Allmänt / Permalink / 2
Dagen idag har varit super! Träffade Sophia och Elliot, och det var så kul att se de igen efter en lååång tid! Vi bestämde iaf att vi snart ska ses igen :) Hon va även jätte fin i sin mage. Tack för idag:)

Har nyss käkt lite, och ska snart ringa Sandra och snacka lite med henne :) Hennes nummer är 0.... Nä skämtar bara, hehe ;)

Nu kilar jag!

Ps. Svara på era kommentarer imorgon Ds.

Mys-dag

Allmänt / Permalink / 5
Bra dag idag med, känns det som :) Och det är ju jättebra! Ska in till stan om några timmar, det är ju julskyltning som jag nämnt. Ska träffa Sophia och hennes barn där inne, och även hennes kula som sitter på magen ^^ Hihi mysigt!

Jimmy är ledig idag med, skitbra :D Annars hade jag haft problem med att komma på och av bussen ;)

Jag har ondare i min arm idag, än vad jag hade den första dagen, konstigt! Går nog över snart, hoppas jag :)

Igår EFTER att jag hade lagt ut videon här i bloggen, så hittade vi ett program på datorn, där man kan mixtra och ha sig med videos och bilder, tom VÄNDA på videon. Men orkade inte ladda upp filmen på youtube igen, så det får vara som det är nu.

Förresten, Ni S U G E R på att kommentera!! Tycker det är jättetråkigt att blogga när man inte får någon respons! Funderar på att lägga ner. Tråkigt va? Då kan ni ju inte snoka längre...
Till top