Adele ❤️

Allmänt / Permalink / 0

Igår hade jag min första lediga dag efter 6 jobbdagar. Först åkte vi inom Anna och sa hej, det var så länge sedan sist. Efter det begav vi oss till Elin, åt lunch och sen lämnade jag pojkarna där medan jag var på möte. Efter mötet åkte vi hem och en kort stund efter kom Elin och lämnade Adele här. Amira skulle till sin pappa så tänkte jag att det kunde vara skönt för Elin och Fredde med en barnledig kväll och natt. Så inatt har lilla sessan sovit här.


Förut har ju Adele vägrat att ens se på Martin utan att gallskrika. Men nu går hon återigen med på att vistas nära honom, hon kan till och med skratta åt honom ;) Det är väldigt skönt och det underlättar så himla mycket när vi har henne, haha! Jag har ju inte ens kunnat resa på mig om hon suttit bredvid mig, hon har börjat att gallskrika med en gång sen fick man minsann inte tyst på henne. Men nu så!

Jag är ledig idag med men ska såklart på möte. Alla dessa egentligen onödiga möten för något som hela tiden har funkat så bra innan. Jag hoppas på att karma kommer ifatt dessa personer så dom kan vakna upp någon gång! Usch...Till top