Jag gillar inte söndagar.

Allmänt / Söndag, Tråkigt / Permalink / 0
Igår fick Milton äntligen träffa sin lilla tjej ;) Man kunde inte tro att dem inte har träffats på ett helt år. Dem var lika glada och gosiga mot varandra som vanligt, haha. Höll varandra i handen hela tiden för att säkra sig om att den ena inte skulle kunna gå. Milton blev riktigt sänkt när Evelina skulle åka hem. När jag borstade hans tänder inför natten så sa han "jag kommer inte få träffa Eve imorgon igen" med en ledsen min. Men det kunde jag glädja honom med att han visst ska få, en liten snabbis ska dem få säga hej till varandra, innan Eve åker hem till Kungsbacka igen. Nu måste vi verkligen se till att träffas oftare för barnens skull :)

Idag är det söndag. Jag har aldrig gillat Söndagar. När jag var mindre så blev jag alltid arg så jag grät på söndagar, antagligen för att jag var så uttråkad. Ingenting är öppet, alla människor är trötta och vill inte göra något. 

Jimmy ska åka och tatuera sig idag, så vi blir hemma och tråkar. Regnar gör det med och det gör ju knappast Söndagen bättre ;)

Milo kan alltid få en till att skratta iallafall  <3

Till top