BB

Förlossningen med Milo / Permalink / 0


Väl uppe på BB så ska jag precis lägga mig till rätta i sängen, då börjar lilla Milobebis kräka och det lät som att han skulle kvävas, så jag tar upp honom och springer ut i korridoren och som tur var så kom Cristin precis gående där så jag kunde ge honom till henne. Det var bara fostervatten som gjorde honom illamående och det var inget konstigt att han spydde upp det. Jag var så rädd så jag skakade och inte kunde stå upp.
När Christin skulle gå igen så fick både jag och Jimmy världens bamsekram utav henne, har jag inte varit med om innan av någon annan BM haha. Kanske kunde vara för att hon "känner" oss sen vi väntat våra andra pojkar :)

Var ju bara på BB i 1½ dygn. Och under den tiden sov jag ingenting. Jag var rätt slut när vi väl kom hem kan jag lova.

Vi åkte hem på tidig hemgång och fick komma tillbaka dagen efter. Där vägdes Milo och huvudet mättes. Han hade precis samma mått som när han föddes. Annars är det rätt vanligt att måttet ändras eftersom huvudet kan ändras lite eftersom det kan ha konstig form när dem föds. Var tvungen att titta tillbaka på förlossningen och där ser det ut som att han hade helt vanlig form på huvudet när han var helt ny :)

PKU-testet fick vi gå upp på neo-avdelningen eftersom dem inte kunde sticka honom i handen , så det fick bli i huvudet istället. Han hade även lätt gulsot, men det behövdes inte göra något åt eftersom värdet inte va tillräckligt högt, skönt det!

Ja det hände väl inte så mycket under tiden på BB. Jag var iaf pigg och mös med Milo medans en utarbetad pappa låg och sov, han hade det ju sååå kämpigt undet förlossningen ;)

(lägger till mer om jag kommer på något)


Lagom fet, men lycklig med min älskade son i famnen ♥


Som sagt, det var jobbigt att vara med på en förlossning som tog ca 6 timmar från första värken. Ja tänk så synd det är om dem, för allt dem behöver gå igenom, hehehe ;)


Till top