Ikea

Allmänt / Permalink / 5
Igår va jag , mamma , jimmy och miliam på ikea :) köpte en byrå till miliams kläder, han har så sjukt mycket kläder ! trotts att jag rensar ut försmå kläder hela tiden så är det hela tiden så mycket kläder kvar ! ( köper ju nytt hela tiden, kanske kan vara därför ;P) Köpte lite annat smått o gott till honom med :) Vi körde oxå inom Babyland, oooh guuud så mysig bebisaffär, BARA till bebisar och pytte lite saker till gravida.. Vi tittade lite smått på syskon vag, och jaaaaaaaaaa vi vet att det är tidigt för det, men det är inte förbjudet att ta en titt!! Vi köpte ju inte någon precis ! Men jag har iaf hittat en som jag SKA ha om allt går som det ska :). vilket vi hoppas på då :)..
Va oxå o lämnade urin på mvc igår, och allt såg fint ut :D allt va negativt, men oxå positivt då ;P

Det sas att det skulle snöa här inatt, men ingen snö här inte! vi lär väl inte få någon snö den här vintern heller, vilket vi aldrig får !! tråkigt ! man får ingen riktig jul/vinter känsla då.. Fast än är det inte försent för snön o komma :)

Miliam satt i halsen innan, sin egna spya.. det tog jätte lång tid innan han fick bort det o började andas igen ! jag blev livrädd!!! usch, så jäkla läskigt när han gör så :/ och jag vet om att han inte gör det medvetet, han kan inte hjälpa det ! så det är inget någon behöver påpeka :) men jag blir lika rädd ändå, även fast det INTE är med mening!
Efteråt kom det mycket slem (stavning?).. och han är jätte förkyld , å det gör ju inte saken bättre !

Imorgon ska Erica&Simon komma hit o ha lite halloween mys :D vi ska käka mat o gå ut o kasta ägg på alla hus här i veinge .. nää skämta bara ! har växt ur det där stadiet !! :) Vi har annat bättre o roligare för oss imon :)
Så idag ska här städas !! På allvar! Här ska vara jätte mysigt imorgon har jag betämt!! :D

Nää nu ska jag lägga upp bilder från dopet (kamerabilder) på bdb :)
Till top