Bebis soppa

Bild inlägg / Permalink / 3

Ikväll blir det bebis soppa till kvällsmat =) Mumsigt.

Som sagt, barnen har INTE varit på bra humör idag, förens nu till kvällen. Känns som att man själv ska gå under när de har det humöret som de haft idag. MEN det är bara till att bita ihop.
De har ju haft liiiite mysiga stunder med, men det har verkligen inte varit långvarigt.

Pojkarna myser på Miliams kudde. Ser ni att Milton är mörk-hårig och Miliam ljus? =)
Jag är ju blond och Jimmy är Mörk, så vi har antagligen fått en av varje(Miltons färg kan ju ändras med tiden. Men Miliams hår hade redan  gått över till ljust när han var i Miltons ålder).
Milton ligger och surar medans Miliam säger "Tiltoooon, Tiltoooon"
Haha det är Miltons nya namn =) Vi kallar ju Milton för Tonni här hemma, och det kan Miliam säga oxå, men Miliam kallar även Milton för "Ton". Han är så duktig Miliam eftersom han håller reda på alla 3 namnen och även kallar Milton för alla 3 =)
"Tilton, Tonni och Ton" Sötosarna<3Miliam var inte alls sugen på att bli fotad idag, så nu kommer det mest bilder på Milton. Men denna bild lyckades jag få till iaf =) Älskar dig Miliam <3Milton går och slåss med en falska. Han har blivit jätteduktig på att gå =) Han går mycket nu, med andra ord=) Inte bara när vi vill, utan när han själv vill oxå ;DMilton konsentrerar sig på nappen=P Han sätter alltid in den upp och ner. Han gillar väll att suga på den så, för han rättar aldrig till den =)


Nu orkar jag inte ladda upp mer =) Maten står klar, så ska slurpa i mig lite soppa nu! Vi hörs, gott folk!

#1 - - yasmine modell fru och mamma:

tack allt bra med dig ikväll? kraam

#2 - - Linda:

Kul det där med nappen, alla de napparna som e platta på ena sidan har Oliver med upp o ned! =)

#3 - - jenny - mamma till världens vackraste Milo ♥:

Vart har du köpt Miltons byxor som han har på sig? :) Måååååååste ha ett par sånna till Milo. Om jag har turen att dom finns kvar då alltså :P

Till top