Vattkoppor

Allmänt / Permalink / 1
Nu har vi äntligen blivit smittade av vattkoppor! :) Hade varit konstigt om Wilmer inte lyckades smitta oss med det, för (nästan) varje gång vi har varit där innan så har fått hem någon sjukdom ;) Milton har än så länge blivit smittad, är osäker på Miliam eftersom han bara fått några små prickar. Milton har blåsor o så lite överallt. Han har även feber, vilket är väldigt vanligt. Men annars har han inte ont utav det, inte än iaf. Men det kommer väl sen när det börjar klia.

Så det blir med andra ord en ganska lugn vecka. Skulle ha träffat Felicia och hennes dotter imorgon, men ingen utav dem har haft vattkoppor och dem var inte så sugna på att bli smittade heller ;)

Ska försöka komma iväg utan barn någon dag i veckan och handla presenter till Miliam :) Han fyller 3år om 13 dagar, stor kille! Han är utan blöja den mesta tiden oxå, och det är han själv som väljer att han ska vara det :) Vill han ha blöja på, så får han självklart det! Tror det är bättre när dem får bestämma lite själva över hur dem ska göra, för vill dem inte ha blöja så blir det ju lättare, än om man tvingar dem till att inte ha det när dem gärna vill ha blöja på.

Milton har vi inte börjat med än, det tar vi i sommar istället eftersom han inte riktigt förstår än att man ska kissa i pottan ;) Han klättrar gärna i soffan och skvätter lite och det vill vi helst undvika :)

#1 - - Sara 18år och mamma:

Hej visst ville du ha en ny design? :) ja kan göra de nu för ja har fått min dator nu ;)

Till top