Mysdag

Allmänt / Permalink / 2
Dage började med att vakna runt halv8 som vanligt numera:) Liite sovmorgon om man jämnför med hur det har varit tidigare. Sätta på kaffe och bara vänta på att tiden skulle gå så vi kunde åka iväg och handla. Handlingen gick jättebra, och vi har nog inte glömt något, inget viktigt iaf( PEPPAR PEPPAR!). Efter handlingen så stack vi alla hem till Sannas farmor och solade och badade i bubbelbadkar, mys! Nu är vi hemma och ska ladda inför morgon dagen! Det är sjuk så kul det kommer att bli (förhoppningsvs iaf, och enligt planerna så ska det nog bli toppen;)).

Kom och tänka på en sak. De personer som skriver kränkande kommentarer till folk hela tiden, vad har de för jävla liv egentligen? Allvarligt!? Varför ska man sitta via en dator och berätta för en person hur ful, tjock, korkad denna person är?!?! VARFÖR vill man sitta och såra andra männsikor på det viset??! Visst, alla tar kanske inte åt sig, men oavsett så är det så JÄVLA idiotiskt att göra så. De som gör så kan inte ha så mycket till liv, vad de än säger. För är det det man ägnar sin tid till, så kan ju inte allt stå riktigt rätt till! Och att heller inte våga stå för vem man är när man skriver, är ju heller inte så normalt! Måste man tvunget yttra sig, så kan man lika gärna säga vem man är oxå, iaf när det inte är något snällt man har att komma med!
Får jag själv korkade kommentarer, så kan ja ge en korkad kommentar tillbaka , I SJÄLVFÖRSVAR! Och jag är heller aldrig anonym. Ge upp med era korkade kommentarer och lägg er tid på annat istället, typ ditt egna barn !!!! Och om du inte har barn, lägg tiden på din mamma eller något:P
#1 - - Säm:

har du planerar vad du ska göra på nyår?

puss

#2 - - jenny:

hahha så sant så....... hoppas alla sånna människor får elektriska stolen haha

Till top