Konstigt

Graviditeten med Miliam / Permalink / 7
Inatt så läckte det något och jag vet inte vad =S.. Gick iaf upp och bytade trosor (självklart!!). sen va det inget mer med det, tyckte jag, kunde ju bara ha varit lite flytningar fast en större mängd då  och mer "vattningt" eller kanske att bebis tryck på så att det kom lite kiss ^^ (äckligt , jag vet, om det nu va det!!) Men iaf, det har hänt fler gånger idag, så jag berättade för mor min.. Så nu väntar vi på att det ska komma igen, OM det gör det.. och isåfall blir det till att ringa till förlossningen...
Känns lite läskigt.. men men.. vill att det ska komma i någon sorts flod om det är vattnet som gott, för då är man ju mer säker =P hehe men men.
Lär väl skriva mer om det om det skulle va så =P.. Men hoppas inte att det är så ännu, En vecka till får det gärna dröja =)
#1 - - Josefine:

Kan ju vara att du läcker vatten. De kan hända faktiskt, att man går å sipprar vatten hehe ..

#2 - - kusin sanna:

RING OM DU SKA FÖDA !!!

#3 - - Frida:

Ja kanske är bebis på gång då :D Å du, man ser inte hela dina inlägg, om du skriver mycket så försvinner ett ord i slutet av sidan, skit störande :P man vill ju läsa hela lixom :)

#4 - - nina:

Det kan ju vara vatten som ligger mellan dom två hinnorna som bebisen ligger i, haha, eller hur man nu ska förklara ;)

Det sa dom faktiskt idaaag på föräldrautbildningen, haha :D

#5 - - nina:

Joo men den har hamnat mellan dom två hinnorna bara. :P

Så det betyder i stort sätt att den ena hinnan (den yttersta då självklart) har gått sönder, och det var tydligen inget farligt =)

Fast fortsatte det så, så skulle man ringa in

#6 - - Frida:

Hehe gör de ..

#7 - - Jessica o Nicole:

Grattis erika !!!

Mvh jessica o nicole

Till top